Playoff Hockey Pick’em

Make picks throughout hockey’s postseason. Compete for a chance to win guaranteed cash prizes every round! This is a copy of my entry. You can make you own entry by clicking the Playoff Hockey Pick’em link under the ESPN fantasy tab. I will update this page with each round.

Question 1: Who will win this series?

Answer: Pittsburgh Penguins 
Question 2: Who will win this series?
Answer: Edmonton Oilers
Question 3: Who will win this series?
Answer: Nashville Predators
Question 4: Who will win this series?
Answer: Carolina Hurricanes
Question 5: Who will win this series?
Answer: New York Islanders
Question 6: Who will win this series?
Answer: Vancouver Canucks
Question 7:Who will win this series?
Answer: Toronto Maple Leafs
Question 8: Who will win this series?

Answer : Winnipeg Jets
Question 9: Who will be the 1 seed in the Eastern Conference?
Answer: Boston Bruins
Question 10: Who will be the 1 seed in the Western Conference?
Answer: Colorado Avalanche
Question 11: Will any player record a hat trick during the Qualifying Round?
Answer:Yes
Question 12: Will any Qualifying Round series end in a sweep?

Answer:Yes
Question 13: Who will record a higher save percentage during the Seeding Round Robin?

Answer: Tuukka Rask
Question 14: Which of these players will score the most goals in the Seeding Round Robin?

Answer: Alex Ovechkin
Question 15: How many lower-seeded teams will win their Qualifying Round series? (8 series)

Answer: 2 or 3
Question 16: How many Qualifying Round series will go to a Game 5?
Answer: 3 or More
Tiebreaker: How many total games will be played in the Qualifying Round? (Round Robin games excluded)
Answer: 34