Covers College Football Pick’em (Week 8)

This page is a copy of my entry for the Covers Saturday College Football Pick’em Contest. You can make your own entry at the Covers website under free games by clicking in the College Football Pick’em contest once it is posted. You can also sign up for a reminder email from covers to complete your entry once the weeks contest is posted.

My entry for the week is as follows:

Question 1: Spread (Kansas @ Baylor)

Answer: Jayhawks +10.5

Question 2: Over/Under (Kansas @ Baylor)

Answer: Under 58.5

Question 3: Spread (Duke @ Miami)

Answer: Miami -9.5

Question 4: Over/Under (Duke @ Miami)

Answer: Under 59.5

Question 5: Spread (Ole Miss @ LSU)

Answer: Ole Miss +1.5

Question 6: Over/Under (Ole Miss @ LSU)

Answer: Over 64.5

Question 7: Spread (UCLA @ Oregon)

Answer: UCLA +6.5

Question 8: Over/Under (UCLA @ Oregon)

Answer: Over 71.5

Question 9: Spread (Minnesota @ Penn State)

Answer: Penn State -5.5

Question 10: Over/Under (Minnesota @ Penn State)

Answer: Under 43.5

Tie-Breaker: Total Touchdowns In All Games in contest?

Answer: 41