ESPN English Soccer Pickem (Week 16)

Follow the English Premier League all year and pick who you think will win each match throughout the 38 weeks of the season. Compete for a chance to win $5,000, and return each week to make your picks!
To play ESPN English Soccer Pickem (Week 16) you can make an entry in the games section   Contest will lock at kickoff of each match.  Picks for Week 16 are as follows:

Question 1: What will be the match result? (Brentford @ Manchester City)

Answer: Manchester City

Question 2: What will be the match result? (Everton @ AFC Bournemouth)

Answer: Draw

Question 3: What will be the match result? (Southampton @ Liverpool)

Answer: Liverpool

Question 4: What will be the match result? (Crystal Palace @ Nottingham Forest)

Answer: Crystal Palace

Question 5: What will be the match result? (Leeds United @ Tottenham Hotspur)

Answer: Tottenham Hotspur

 

Question 6: What will be the match result? (Leicester City @ West Ham United)

Answer: West Ham United

Question 7: What will be the match result? (Chelsea @ Newcastle United)

Answer: Chelsea 

Question 8: What will be the match result? (Arsenal @ Wolverhampton Wanderers)

 

Answer: Arsenal 

Question 9: What will be the match result? (Aston Villa @ Brighton & Hove Albion)

Answer: Draw

 

Question 10: What will be the match result? (Manchester United @ Fulham)

Answer: Manchester United 

Tiebreaker: How many total goals will be scored in Week 16?

 

 

 

Answer: 32

 

Record:

Rank:

Percentile:

Points: