ESPN English Soccer Pickem (Week 21)

Follow the English Premier League all year and pick who you think will win each match throughout the 38 weeks of the season. Compete for a chance to win $5,000, and return each week to make your picks!
To play ESPN English Soccer Pickem (Week 21) you can make an entry in the games section   Contest will lock at kickoff of each match.  Picks for Week 21 are as follows:

Question 1: What will be the match result? (Chelsea @ Liverpool)

Answer: Liverpool

Question 2: What will be the match result? (Nottingham Forest @ AFC Bournemouth)

Answer: Draw

Question 3: What will be the match result? (Brighton & Hove Albion @ Leicester City)

Answer: Leicester City

Question 4: What will be the match result? (Aston Villa @ Southampton)

Answer: Aston Villa

Question 5: What will be the match result? (Everton @ West Ham United)

Answer: West Ham United  

 

Question 6: What will be the match result? (Newcastle United @ Crystal Palace)

Answer: Newcastle United 

Question 7: What will be the match result? (Brentford @ Leeds United)

Answer: Brentford 

Question 8: What will be the match result? (Wolverhampton Wanderers @ Manchester City)

 

Answer: Manchester City

Question 9: What will be the match result? (Manchester United @ Arsenal)

Answer: Arsenal

 

Question 10: What will be the match result? (Tottenham Hotspur @ Fulham)

Answer: Tottenham Hotspur

Tiebreaker: How many total goals will be scored in Week 21?

 

 

 

Answer: 29

 

Record: 82-92

Rank: 3,957

Percentile: 94.9%

Points: 820