ESPN European Soccer Championship Pick’em (Group Stage)

Our picks for the group stage are as follows:

Question 3: Who will win Group B?

Answer: Belgium

Question 4: Will both Kevin De Bruyne and Romelu Lukaku score a goal in the Group Stage?

Answer: Yes

Question 5: Who will win Group D?

Answer: England

Question 6: Over/Under 4.5 combined goals by Harry Kane and Luka Modric in the Group Stage?

Answer: Under

Question 7: Who will win Group C?

 

Answer: Netherlands

Question 8: Will the Netherlands win all 3 Group Stage matches?

Answer: Yes

Question 9: Who will win Group E?

Answer: Spain

Question 10: Over/Under 2.5 goals by Robert Lewandowski in the Group Stage?

Answer: Under

Question 11: Who will win Group F?

Answer: France

Question 12: Who will record more goals + assists in the Group Stage?

Answer: Kylian Mbappé

Tiebreaker:

Answer: 
Group Stage Points:
Round of 16 Points: 
Quarterfinal Points: 
Semifinal Points: 
Final Points:
Overall Record:
Rank:
Percentage Ranking:
Total Points: