ESPN Major Championship Pick’em (British Open)

It’s time for the final major championship of the year! The world’s best golfers head to historic St Andrews in Scotland to compete in the 150th edition of The Open. Answer questions and track your picks throughout the tournament. Play for FREE and compete for $5,000!
To play ESPN Major Championship Pick’em (British Open) you can either make an entry in the games section on the ESPN site or on the top of the streak page. Picks for the British Open are as follows:

Question 1: Who will win The Open Championship?

Answer: Any Other Player

Question 2: What will Tiger Woods shoot in Round 1? (Par 72)

Answer: Over Par

Question 3: What will Rory McIlroy shoot in Round 1? (Par 72)

Answer: Under Par

Question 4: What will Justin Thomas shoot in Round 1? (Par 72)

Answer: Under Par

Question 5: Will Joaquín Niemann make the cut?

Answer: Yes

Question 6: Will Xander Schauffele make the cut?

Answer: Yes

Question 7: Will Harold Varner III make the cut?

Answer: No

Question 8: Who will record a better tournament finish – Scottie Scheffler or Cameron Smith?

 

Answer: Scottie Scheffler

Question 9: Who will record the better tournament finish – Shane Lowry or Collin Morikawa?

Answer: Collin Morikawa

 

Question 10: Who will record the better tournament finish – Matt Fitzpatrick or Will Zalatoris?

Answer: Will Zalatoris

 

Question 11: Will Jon Rahm finish in the Top 10?

Answer: No

 

Question 12: Will Jordan Spieth finish in the Top 20?

Answer: Yes

Question 13: Will Hideki Matsuyama finish in the Top 30?

Answer: Yes

 

 

 

Question 14: Will Tiger Woods finish in the Top 40?

Answer: No

Tiebreaker:

 

 

 

Answer: 21