ESPN Playoff Basketball Battle & NBA.com Playoff Bracket Prediction

The NBA Playoffs are here! Answer questions on the postseason matchups for a chance at $30,000 of prizes. How does the prizing work? $10,000 to the overall winner and $5,000 to the top finisher each round. You’re never out of contention to win money!

You can complete your own entry either  at the top of the streak page or by going through the games page. Picks will be updated each round. Picks for the first round are as follows:

Question 1: Who will win this series?

Answer: Milwaukee Bucks

Question 2: Who will score more points in the 1st Round?

Answer: Giannis Antetokounmpo

Question 3: Who will win this series?

Answer: LA Clippers

Question 4: Clippers v. Mavericks: Who will score the most points in this series?

 Answer: Luka Doncic

Question 5: Who will win this series?

Answer: Brooklyn Nets

Question 6: Nets v. Celtics: Over/Under 3.5 different players with a 30-point game in series?

Answer: Over

Question 7: Who will win this series?

Answer: Portland Trail Blazers

Question 8: Who will record more points + assists in the 1st Round?

Answer: Damian Lillard

Question 9: Who will win this series?

Answer: New York Knicks

Question 10: Who will record more points + rebounds + assists in the 1st Round?

Answer: Trae Young

Question 11: Who will win this series?

Answer: Los Angeles Lakers

Question 12:Suns v. Lakers: How many games will be played in this series?

Answer: 7

Question 13:Who will win this series?

Answer: Philadelphia 76ers

Question 14: Who will win this series?

Answer: Utah Jazz

How many points will Joel Embiid score in the 1st Round?

Answer: 128
Record:
Rank:
Percentile: 
Points in First Round:
Points in Conference Semi-finals:
Points in Conference Finals:
Points in Finals:
Total Points: 
________________________________________________________________________________
NBA Playoff Bracket Challenge
East First Round:
76ers in four over Wizards
Hawks in seven over Knicks
Bucks in five over Heat
Nets in four over Celtics
West First Round:
Jazz in six over Memphis
Mavericks in six over Clippers
Blazers in six over Nuggets
Lakers in seven over Suns
East Semi Finals:
76ers in five over Hawks
Nets in seven over Bucks
West Semi Finals:
Jazz in seven over Mavericks
Lakers in six over Blazers
East Finals: 
Nets over 76ers in 6 games
West Finals:
Lakers over Jazz in 7 games
NBA Finals:
Nets over Lakers in 7 games