ESPN Playoff Hockey Pick’em & NHL Bracket Challenge

It’s time for some playoff hockey! Make picks throughout the postseason for a chance at $9,000 in prizes. How does the prizing work? $5,000 to the overall winner and $1,000 to the top finisher each round. You’re never out of contention to win money!
To play ESPN Playoff Hockey Pick’em, you can either make an entry in the games section on the ESPN site or on the top of the streak page. ESPN Playoff Hockey Pick’em answers for semi-final round were submitted prior to the start of the semi-final round and are as follows:
Question 1: Who will win this series?
Answer: Tampa Bay Lightning
Question 2: Will both home teams win Game 1 in the Semifinals?

Answer: Yes
Question 3: Will either Semifinal series end in a sweep?

Answer: No
Question 4: Which of these goaltenders will record the highest save percentage in the Semifinals?

Answer: Andrei Vasilevskiy
Question 5: Who will record more points in the Semifinals?

Answer: Nikita Kucherov

Question 6: Which of these players will score the most goals in the Semifinals?

Answer: Brayden Point

Question 7: Over/Under 34.5 different players score a goal in the Semifinals?

Answer: Under
Question 8: Which team will score the most goals in the Semifinals?

Answer: Vegas Golden Knights
Question 9:How many total games will be played in the Semifinals?

Answer: 11 
Question 10: How many power play goals will be scored in the Semifinals?

Answer: 15-20
Question 11: Who will win this series?

Answer: Vegas Golden Knights
Question 12: Who will record more points in the Semifinals?

Answer: William Karlsson
Question 13: (Tiebreaker): How many goals will be scored in the Semifinals?

Answer: 71
Record: 12-12
Rank: 1223
Percentile: 96.2%
Points First Round: 60
Points Second Round: 60
Points Semi-Finals: 
Points in Final:
Total Points: 120
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
NHL Bracket Challenge – (also completed before playoff began)
North Division:
Toronto over Montreal in 6 games
Edmonton over Winnipeg in 6 games
Edmonton over Toronto – Edmonton is division champ
East Division:
Penguins over Islanders in 5 games
Boston over Washington in 7 games
Boston over Pittsburgh – Boston is division champ
West Division:
Colorado over St. Louis in 5 games
Vegas over Minnesota in 7 games
Colorado over Vegas – Colorado is division champ
Central Division:
Carolina over Nashville in 5 games
Lightning over Panthers in 7 games
Tampa over Carolina – Tampa is division champ
Semi-finals:
Colorado over Boston
Edmonton over Tampa
Finals:
Colorado over Edmonton
Tiebreaker: Total goals in Stanley Cup Final
Answer: 57