ESPN Road To The Playoff Pick’em (College Football)

Picks for the Road To The Playoff are as follows:

Question 3: Big 12 Champion (Arlington, TX)

Answer: #5 Oklahoma State Cowboys

Question 4: MAC Champion (Detroit, MI)

Answer: Kent State Golden Flashes

Question 5: Over/Under 4.5 Big 12 & Big Ten teams ranked in the top-10 of the final CFP rankings?

Answer: Under

Question 6: Will Cincinnati make the College Football Playoff?

Answer: Yes

Question 7: What will be Notre Dame’s final CFP ranking?

 

Answer: 5th

Question 8: Which team will earn the #3 ranking in the final CFP rankings?

Answer: Cincinnati Bearcats

 

Question 9: Which team will earn the #4 ranking in the final CFP rankings?

Answer: Oklahoma State Cowboys

Question 10: Mountain West Champion (Carson, CA)

Answer: #19 San Diego State Aztecs

Question 11: Sun Belt Champion (Lafayette, LA)

Answer:#24 Louisiana Ragin’ Cajuns

Question 12: SEC Champion (Atlanta, GA)

Answer: #1 Georgia Bulldogs

Question 13: American Athletic Conference Champion (Cincinnati, OH)

Answer: #4 Cincinnati Bearcats
Question 14: Big Ten Champion (Indianapolis, IN)

Answer: #2 Michigan Wolverines
Question 15: ACC Champion (Charlotte, NC)

Answer: #15 Pittsburgh Panthers
Tiebreaker: How many total points will be scored in the SEC, Big Ten, Big 12, ACC and Pac-12 championship games?
Answer 268