ESPN Tennis Major Pick’em (US Open)

Picks for the US Open are as follows:

Question 3: Over/Under 17.5 seeded Singles players to lose in the First Round?

Answer: Under

Question 4: Over/Under 10.5 Men’s Singles matches go to a fifth set in the First Round?

Answer: Under

Question 5: How many Americans will make the Men’s and Women’s Singles Third Round?

Answer: 6-10

Question 6: Will Petra Kvitova and Simona Halep both reach the Third Round?

Answer: Yes

Question 7: Who will advance further in the tournament – Iga Swiatek or Garbine Muguruza?

 

Answer: Garbine Muguruza

Question 8: Who will advance further in the tournament – Karolina Pliskova or Sofia Kenin?

Answer: Karolina Pliskova

Question 9: Who will advance further in the tournament – Stefanos Tsitsipas or Andrey Rublev?

Answer: Stefanos Tsitsipas

Question 10: Who will advance further in the tournament –  Matteo Berrettini or Denis Shapovalov

Answer: Matteo Berrettini

Question 11: What will be Coco Gauff’s tournament result?

Answer: Round of 16

Question 12: What will be Jannik Sinner’s tournament result?

Answer: Round of 16

Question 13: Will either 1 seed in the Men’s and Women’s Singles lose before the Quarterfinals?

Answer: No

Question 14: Will an unseeded player reach the Men’s or Women’s Singles Semifinals?

Answer: No

Question 15 (Tiebreaker):

Answer: