ESPN Tennis Pick’em – French Open Contest

The red clay of Paris welcomes the players to the next major championship! Make your picks and compete for $1,000!

You can enter this contest thru the message in the top of the streak page or by going under the games section of the ESPN site. This contest will lock 3 AM CT Sunday.

ESPN French Open- entry is as follows:

1.Who will win the Men’s Singles Championship?

Answer: Rafael Nadal

 

2. Who will win the Women’s Singles Championship?

Answer: Any Other Player

 

3. Over/Under 19.5 seeded players lose in the First Round?

Answer: Under

 

4. Which of these players will advance the furthest?

Answer: Naomi Osaka

 

5. Which of these players will advance the furthest?

Answer: Andrey Rublev

6. What will be Roger Federer’s tournament result?

Answer: Semifinalist or Quarterfinalist

 

7. What will be Serena Williams’ tournament result?

Answer: Semifinalist or Quarterfinalist

 

8. What will be Iga Swiatek’s tournament result?

Answer: Semifinalist or Quarterfinalist

 

9. Which of these players will record the most aces in the Men’s Singles?

Answer: Milos Raonic

 

10. Which of these players will record the most aces in the Women’s Singles?

Answer: Elise Mertens

 

11. How many Americans will make the Men’s and Women’s Singles Rd of 16?

Answer: 2

 

12.Will either 1 seed in the Men’s and Women’s Singles lose before the Quarterfinals?

Answer: No

 

13. Will an unseeded player reach the Men’s or Women’s Singles Final?

Answer: No

 

14. Tiebreaker:

Answer: 63