ESPN WNBA Playoff Challenge (Finals)

The best players in women’s basketball take to the court for the 2021 WNBA Playoffs! Be sure to return at the completion of each Round to make more picks! The grand prize winner will take home $2,000, while each Round winner will pocket $500! The First Round tips off September 23rd, so get your picks in now.

You can enter this contest thru the message in the top of the streak page or by going under the games section of the ESPN site. This contest will lock at the beginning of the first round on Thursday night and will be updated each round.

ESPN WNBA Playoff – entry is as follows:

1.Who will win the championship?

Answer: Phoenix Mercury

 

2.Over/Under 169.5 points in Game 1?

 

Answer: Over

 

3.Who will score the most points in the Finals?

Answer: Diana Taurasi

 

 

4. Who will score the most points in the Finals?

Answer: Candace Parker

 

 

5. Who will make the most 3-pointers in the Finals?

Answer: Allie Quigley

 

6. Will the Finals end in a sweep?

Answer: No

 

7. Over/Under 2.5 games with 20+ points by Brittney Griner (PHX)?

Answer: Under

 

8. Which of these players will record the most points + rebounds + assists in the Finals?

Answer: Courtney Vandersloot

 

9. Who will be the Finals MVP?

Answer: Diana Taurasi

 

10.How many different players will score 10 or more points in Game 2?

Answer: 6-8

 

11. Who will win Game 3?

Answer: Chicago Sky
Tiebreaker: How many total points will be scored in the Finals?

Answer: 813
Record: 19-14
Percentile: 99.4%
Ranking: 105
Points in first round: 80
Points in second: 60
Points in semi-final round: 50
Points in Final:
Total points: 190