ESPN Women’s European Soccer Pick’em (Knockout thru Final)

Picks for the ESPN Women’s European Soccer Pick’em (Knockout thru Final)

Question 3: Over/Under 10.5 goals scored in the Quarterfinals?

 

 

Answer: Over

Question 4: Will Beth Mead (ENG) score a goal in the Quarterfinals vs. Spain?

Answer: Yes

Question 5: How many yellow and red cards will be shown in the Knockout Round?

 

Answer: 0-9

Question 6: Which team will advance to the Semifinals?

Answer: Germany

 

Question 7: Which team will advance to the Semifinals?

 

Answer: Sweden

Question 8: Which team will advance to the Semifinals?

Answer: France

 

Question 9: Which team will advance to the Final?

Answer: England or Spain

Question 10: Over/Under 4.5 goals scored in the Semifinals?

Answer: Over

Question 11: Which team will advance to the Final?

Answer: France or Netherlands

Question 12: Will the Final go to Extra Time or a Penalty Kick Shootout?

Answer: No

 

Tiebreaker:

Answer: 27

 

W-L: 8-3

Rank:

Percentile:

Total Points: 80

Group Stage Points: 80

Knockout: