Fan Duel: GMC Sierra Mountain Climber Pick’Em (Divisional Sunday)

Take a FREE shot at big prizes courtesy of GMC! Just answer questions about this week’s action on the gridiron. The more you get right, the higher you’ll move up the mountain and the more prizes you could win. Get your picks in before kickoff for your chance to reach the summit and win a share of $10,000!

Below is a copy of my entry for this week’s GMC Sierra Mountain Climber Pick’em Picks (Divisional Sunday):

Question 1: Who will win the Buffalo Bills v Cincinnati Bengals game?

Answer: Buffalo Bills

Question 2: How many points will be scored in the Buffalo Bills v Cincinnati Bengals game? (O/U 50.5)

Answer: Over 50.5

Question 3: Who will win the San Francisco 49ers v Dallas Cowboys game?

Answer: San Francisco 49ers

Question 4: How many points will be scored in the San Francisco 49ers v Dallas Cowboys game? (O/U 45.5)

Answer: Over 45.5

Question 5: Which quarterback will record the MOST passing yards?

Answer: Joe Burrow

Question 6: Which wide receiver will record the LEAST receiving yards?

Answer: Stefon Diggs 

Question 7: Which running back will record the MOST rushing yards?

Answer: Chrisitan Maccaffrey 

Question 8: Which wide receiver will record the MOST receptions?

Answer: JaMarr Chase
Last Week’s Score: 5/8
Last Week’s Rank: 9,139