Fan Duel: GMC Sierra Mountain Climber Pick’Em (Week 11)

Take a FREE shot at big prizes courtesy of GMC! Just answer questions about this week’s action on the gridiron. The more you get right, the higher you’ll move up the mountain and the more prizes you could win. Get your picks in before kickoff for your chance to reach the summit and win a share of $10,000!

Below is a copy of my entry for this week’s GMC Sierra Mountain Climber Pick’em Picks (Week 10):

Question 1: Who will win the New England Patriots v New York Jets game?

Answer: New England Patriots

Question 2: Which of these players will record the MOST rushing yards?

Answer: Jonathan Taylor

Question 3: How many points will be scored in the Atlanta Falcons v Chicago Bears game? (49.5 points)

Answer: Over 49.5

Question 4: Who will win the New Orleans Saints v Los Angeles Rams game?

Answer: New Orleans Saints

Question 5: Who will win the Denver Broncos v Las Vegas Raiders game?

Answer: Denver Broncos

Question 6: How many points will be scored in the Pittsburgh Steelers v Cincinnati Bengals game? (41.5 points)

Answer: Under 41.5

Question 7: Who will win the Minnesota Vikings v Dallas Cowboys game?

Answer: Minnesota Vikings

Question 8: Which wide receiver will have more receiving TDs?

Answer: Justin Jefferson
Last Week’s Score: 2/8
Last Week’s Rank: 32,700