Fan Duel Over Under Contest

This page is for the free Fan Duel over under NBA contest based on any game that is on TNT. You can make your own entry by clicking free games on the fan duel site. Game is also listed under the Fanduel Free to Play Hub (F2P). Contest will run every Tuesday and Thursday during the season.

This page will be a direct copy of my entry for each contest.

Game: Hawks @ Bucks Game 5

Question 1: Who will score the most points in the game?

Answer: Khris Middleton

Question 2:How many 3-point shots will Bogdan Bogdanovic make?

Answer: Under 4.5

Question 3: Which team will score more points in the paint?

Answer: Bucks

Question 4: Which of these players will score the most points?

Answer: Bogdan Bogdanovic

Question 5:Which of these players will have the most steals + blocks?

Answer: Brook Lopez

Question 6: How many minutes will Thanasis Antetokounmpo play?

Answer: Over 4.5

Question 7: Which team will make more free throws?

Answer: Bucks

Question 8: How many points + rebounds + assists will Jrue Holiday have?

Answer: Over

Question 9: Which team will win the game?

Answer: Bucks

Question 10: How many total points will be scored in the game?

Answer: 216.5

Question 11: How many points will the Hawks score?

Answer: 100

Question 12: How many points will the Bucks score?

Answer: 108

Game: 

Question 1:

Answer:

Question 2:

Answer:

Question 3:

Answer:

Question 4:

Answer:

Question 5:

Answer: 

Question 6:

Answer:

Question 7:

Answer:

Question 8:

Answer:

Question 9:

Answer: 

Question 10:

Answer:

Number correct last contest:

Rank last contest:

Number correct last contest:

Rank last contest: