Fan Duel Over Under TNT Doubleheader Game 2 Contest (Pelicans @ Suns)

This page is for the free Fan Duel over under NBA contest based on any game that is on TNT. You can make your own entry by clicking free games on the fan duel site. Game is also listed under the Fanduel Free to Play Hub (F2P). Contest will run every Tuesday and Thursday during the season.

This page will be a direct copy of my entry for each contest.

Game: Pelicans @ Suns

Question 1: How many points will the leading scorer have?

Answer: Over 27.5

Question 2: Which team will score more points in the paint?

Answer: Suns

Question 3: How many players will record a double-double?

Answer: Over 1.5

Question 4: Will any player make at least five 3-point shots?

Answer: No

Question 5: Which team will make more free throws?

Answer: Suns

Question 6: What will be the first point(s) scored in the 2nd half?

Answer: 2 point field goal

Question 7: Will any player record at least 13 rebounds?

Answer: Yes

Question 8: Which team will record more steals?

Answer: Suns

Question 9: Which team will cover the spread?

Answer: Suns -7.5 points

Question 10: How many total points will be scored in the game?

Answer: Under 229.5

Number correct last contest:

Rank last contest: