Fan Duel Over Under TNT Doubleheader Game 1 Contest (Pacers @ Heat)

This page is for the free Fan Duel over under NBA contest based on any game that is on TNT. You can make your own entry by clicking free games on the fan duel site. Game is also listed under the Fanduel Free to Play Hub (F2P). Contest will run every Tuesday and Thursday during the season.

This page will be a direct copy of my entry for each contest.

Game: Pacers @ Heat

Question 1: Which team will attempt more 3-point shots?

Answer: Heat

Question 2: Will any player record at least 10 assists?

Answer: No

Question 3:How many points will the highest scoring bench player have?

Answer: 11-15

Question 4:How many players will record a double-double?

Answer: 2

Question 5: Which team will make more free throws?

Answer: Heat

Question 6: How many points will be scored in the 3rd quarter?

Answer: Under

Question 7:Which team will have the highest scoring quarter?

Answer: Heat

Question 8:Will any player foul out?

Answer: No

Question 9: Which team will win the game?

Answer: Heat

Question 10: How many total points will be scored in the game?

Answer: Under

Number correct last contest:

Rank last contest: