Fan Duel: Ringer Win Totals Pick’em

Fan Duel: Ringer Win Totals Pick’em

This page is for the free Fan Duel over under NBA contest based on any game that is on TNT. You can make your own entry by clicking free games on the fan duel site. Game is also listed under the Fanduel Free to Play Hub (F2P).

Contest will lock when the season tips off.

1. How many games will the Brooklyn Nets win?

Answer: Under 56.5
2.How many games will the Milwaukee Bucks win?
Answer: Over 55.5

3. How many games will the Boston Celtics win?

Answer: Over 45.5
4. How many games will the Philadelphia 76ers win?
Answer: Under 51.5

5. How many games will the Atlanta Hawks win?

Answer: Over 47.5
6. How many games will the New York Knicks win?
Answer: Under 41.5

7. How many games will the Chicago Bulls win?

Answer: Over 43.5 

8. How many games will the Los Angeles Lakers win?

Answer: Under 53.5

9. How many games will the Phoenix Suns win?

Answer: Over 50.5 

10. How many games will the Dallas Mavericks win?

Answer: Under 48.5

11. How many games will the Los Angeles Clippers win?

Answer: Under 46.5

12. How many games will the Golden State Warriors win?

Answer: Over 47.5
13. How many games will the Portland Trail Blazers win?
Answer:  Over 44.5

14.How many games will the New Orleans Pelicans win?

Answer: Under 38.5 

15. Who will win the scoring title?

Answer: Bradley Beal
Total correct for season:
Ranking: