MLB Quick Pick

Play MLB Quick Pick by making 7 picks on what will happen across the league. Try to get all 7 right! My entry will be posted each remaining day of the season. You can play via the MLB website or by entering this link: https://www.mlb.com/apps/rally/quickpick/

Date: Friday May 7th, 2021

Question 1: Cardinals ace Jack Flaherty is the lone MLB starter with five wins this season. Will he be credited with his sixth win of the year today against the Rockies?

Answer: Yes

Question 2: Yankees DH Giancarlo Stanton is hitting .481 with 6 HR and 11 RBI during his current 12-game hitting streak. How many hits will he have today vs. the Nationals?

Answer: 1

Question 3: White Sox pitcher Carlos Rodón has not allowed more than one earned run in each of his first four starts this season. How many earned runs will he allow today against Kansas City?

Answer: 1-2

Question 4: The Freeway Series kicks off today when the Dodgers take on the Angels. Which hitter will collect the most total bases?

Answer: Mookie Betts

Question 5: Who will have the most hits in today’s matchup between the Mariners and the Astros?

Answer: Jose Altuve

Question 6: Which young starting pitcher will record the most strikeouts today?

Answer: Trevor Rogers

Question 7: Braves star Ronald Acuña Jr. is hitting .440 with two home runs against the Phillies this season. How many total bases will he have in their series opener today?

Answer: 3

Question 8 (Tiebreaker): The top two teams in the NL West face off today when the Padres meet the Giants. Which squad will win and by how many runs?

Answer: Padres by 2 runs

 

Prior Days Results: 3/7

Points for Week: 5

This Week Ranking: 3640