Monday Night Pick’em

Are you ready for some football? The following is my entry that will be updated each week for the Monday Night Pick’em Contest. You can make your own entry under the fantasy game contest tab on espn.com. You can also access the contest off the Streak home page.

Monday Night Game: Detroit Lions @ Green Bay Packers

Question 1:ESPN Fan Pick: Who will win this matchup?

Answer: Green Bay Packers

Question 2:Who will score the first touchdown of the game?

Answer: Davante Adams

Question 3: Who will throw a touchdown pass first?

Answer: Aaron Rodgers

Question 4: Will Jared Goff throw an interception in the 1st Half?

Answer: Yes

Question 5: Over/Under 1.5 field goals made in the 1st Half?

Answer: Over

Question 6: Will both teams score in the 3rd Quarter?

Answer: Yes

Question 7: Over/Under 40.5 yards gained on the longest offensive play in the 3rd Quarter?

Answer: Under

Question 8: Who will record more receiving yards?

Answer: Robert Tonyan
 

Question 9: Over/Under 100.5 receiving yards for Davante Adams?

Answer: Over

Question 10: How many passing yards will Aaron Rodgers record?

Answer: 301-350

Question 11: Who will record the most rushing yards in the game?

Answer: Aaron Jones
Question 12:How many points will be scored?
Answer: 51-60

Tiebreak:

Answer: 562
Season Record:
Rank:
Percentage:
Points last week:
Season Points: