NBC Sports NFL Schedule Release Contest

This is a direct copy of my entry for the NBC Sports NFL Schedule Release contest. You can make your own entry in the NBC Sports predictor app.

 

1. Where will NBC’s Thanksgiving game be played?

Answer: Minnesota

2. Home team week 2 of Sunday Night Football?

Answer: Green Bay Packers

3. Road team first week of Sunday Night Football?

Answer: Tampa Bay

4. Who will host the first week of Sunday Night Football?

Answer: Dallas

5. When will the Bears first play the Packers?

Answer: Week 2

6. Who will be the first opponent for the Commanders?

Answer: Jacksonville 

7. Who will the Lions play on thanksgiving?

Answer: Buffalo

8. What week will the Patriots play the Jets?

Answer: Week 4

9. What week will the chiefs have their bye?

Answer: Week 8