NBC Sports Predictor (College Football Contest – Bowl Week 2)

This page is a copy of entry for the NBC Sports Predictor College Football Contest. You can complete your own entry in the NBC Sports predictor app.

Question 1: Wake passing yards VS Miz?

Answer: 300-319

Question 2: Miz rushing yards VS Wake?

Answer: 100-129

Question 3: Total points Wake VS Miz?

Answer: 55-60

Question 4: UL rushing yards VS Houston?

Answer: <100

Question 5: Houston passing yards VS UL?

Answer: 310-339

Question 6: Total points UL VS Houston?

Answer: 60-64

Question 7: MTSU passing yards VS SDSU?

Answer: 200-219

Question 8: SDSU Rushing Yards VS MTSU?

Answer: 150-169

Question 9: Total points MTSU VS SDSU

Answer: 47

Points in prior contest: 20 

Points for season: 160

Rank in prior contest: 2,105 of 43,715