NBC Sports Predictor (College Football Contest – Week 12)

This page is a copy of entry for the NBC Sports Predictor College Football Contest. You can complete your own entry in the NBC Sports predictor app.

Question 1: OSU passing yards @ MD

Answer: 330-349

Question 2: MD rushing yards VS OSU?

Answer: 125-149

Question 3: Total points Ohio State VS MD?

Answer: 0-61

Question 4: OKST passing yards @ OU

Answer: 270-299

Question 5: OU rushing yards VS OKST

Answer: <175

Question 6: Total points OKST @ OU

Answer: 62-67

Question 7: CIN passing yards @ Temple

Answer: <250

Question 8: Temple rushing yards VS CIN

Answer: 80-94

Question 9: Total points CIN @ Temple

Answer: 44

Points in prior contest: 0 

Points for season: 130

Rank in prior contest: 37,267 of 50,007