NBC Sports Predictor (NBA Pick & Roll)

This page is a copy of entry for the NBC Sports NBA Pick & Roll Contest. You can complete your own entry in the NBC Sports predictor app.

My entry for this contest is as follows:

Question 1: Most points by a player?

Answer: Stephen Curry

Question 2: Celtics points @ Bucks

Answer: 103-108

Question 3: Bucks assists VS Celtics

Answer: 24-26

Question 4: Nets points @ Lakers

Answer: 118+

Question 5: Lakers rebounds VS Nets

Answer: 45-47

Question 6: Total three pointers Warriors @ Suns

Answer: 25-28

Question 7: Winner Celtics @ Bucks

Answer: Bucks by 11+

Question 8: Winner Warriors @ Suns

Answer: Suns by 7-8 points

Points earned in last contest: 25

Points earned for Season: 180

Ranking last contest: 11696 of 54103