NBC Sports Predictor (Notre Dame Football Special)

This is a copy of my entry for the NBC Sports predictor contest based on Notre Dame. This contest is CAL @ Notre Dame

Question 1: ND 1st Half Points?

Answer: 8-14

Question 2: ND passing yards?

Answer: 200-229

Question 3: ND rushing yards?

Answer: 60-79

Question 4: ND pass completions?

Answer: 17-18

Question 5: ND first downs?

Answer: 19-20

Question 6: ND longest play?

Answer: 36-41

Question 7: ND VS UNC total points?

Answer: 58-62

Question 8: Margin of Victory?

Answer: 7-10

Points scored in prior contest: 30

Points scored for season: 90

Ranking in prior contest: 6,249 of 46,485